logo De Hoge Born

logo De Hoge Born

DAGBESTEDING DE BILTSE BORN

AAN HET WERK

Op 1 augustus 2019 opent stichting de Hoge Born in Bilthoven een nieuwe locatie genaamd de Biltse Born.
Hier gaan we in samenwerking met Lievegoed werktherapie aanbieden aan cliënten met een psychiatrische problematiek en aan cliënten met een licht verstandelijke beperking met psychiatrische problematiek.

Er is een nieuwe tuinbouwkas gebouwd met werkplaatsen, zodat er zowel binnen als buiten in de biologische tuinbouw gewerkt kan worden. Ook is er de mogelijkheid voor creatieve activiteiten, er komt een fietsenwerkplaats, houtbewerking, kaarsenmakerij, bloementeelt, en in de toekomst een kippenhouderij.

Voor de deelnemers die op het complex verblijven wordt er ook biologisch gekookt door deelnemers in het werkgebied keuken, samen met de begeleiding.

Naast dat het belangrijk is dat de Biltse Born een fijne en veilige werkplek is, waar begrip is voor de problematiek van de deelnemers, hebben we ook een bedrijfsmatige aanpak.

IETS VOOR JOU?

Je bent van harte welkom op onze prachtige locatie De Biltse Born in Bilthoven.
Op de tuinderij en in de kas is altijd veel werk te doen. Je kunt bij ons aan de slag in een van de werkgebieden die bij jou passen.

Je wordt begeleid door een werkbegeleider en werkt samen met anderen. We kijken met jou naar je persoonlijke situatie en mogelijkheden en stemmen daar het werk op af. Zo bouw je weer een arbeidsritme op. Door het zinvolle werk op de boerderij, groeit je zelfkennis en het zelfvertrouwen om (weer) deel te nemen aan het arbeidsleven.

AANMELDEN & INFORMATIE

Dagbesteding Bilthoven
Professor Bronkhorstlaan 24, 3723 MB Bilthoven
06-51225821
debiltseborn@gmail.com

Plattegrond downloaden als PDF
 

plattegrond biltse born


 

foto dagbesteding bilthoven

logo skal logo www.rustpunt.nu logo eko logo zorgboeren logo lievegoed